Doei '22 en Hallo '23 in Roemenië

Dit weekend kwamen de teams van 8vance uit Nederland, Duitsland en Roemenië bij elkaar in Cluj-Napoca. Een mooie eindejaarsontmoeting om te vieren, kennis te maken en plannen te maken. En de ideale gelegenheid om medewerkers in het zonnetje te zetten.

CEO Han Stoffels trapte de meeting af en keek terug op de successen van afgelopen jaar, waarin 8vance zich als onbetwiste marktleider op het gebied van skills-based matching heeft onderscheiden. Nieuwe grote klanten, de kersverse investering van ECFG, de komst van nieuwe teamleden en diverse technologische hoogstandjes wisselden elkaar af.

Jeroen Boonen – verantwoordelijk voor research & development binnen 8vance – presenteerde de plannen voor nieuwe algoritmes om gebruikers in elke situatie van steeds beter passende werkzaamheden en kandidaten te voorzien. Technical lead Bogdan deelde hoe de developers diverse systemen integreren en het platform gereed maken voor intensief gebruik.

De nieuwe Marketing Director en Chief Evangelist Laurens Waling benoemde de rol van 8vance als inspirator. Hij nam het team mee in de plannen om een community van HR-innovators te vormen en het dagelijks gebruik van de app te bevorderen om ook dagelijkse werkzaamheden optimaal te resourcen. Productmanager Vivian Welten liet aanstaande verbeteringen zien in de user experience. De aanpassingen leiden ertoe dat gebruikers ervaren dat zij oneindig toegang hebben tot een harmonieuze match van werk en werkers, passende opleidingen en geschikte resources voor elke klus. De intelligentie in het platform levert straks ook informatie over een mogelijke volgende carrièrestap, en over de waarde van skills.
Ten slotte kondigde Gert Diender van 8vance-dochter Jobliebe aan, hoe het vanaf januari voor iedereen in Nederland mogelijk wordt om via het platform betaald te krijgen voor het uitvoeren van klussen. Iets wat de teams uit andere landen graag ook zouden introduceren; maar waarvoor de mogelijkheden per land juridisch sterk verschillen. Met Jobliebe zet 8vance een enorme stap in haar missie om voor iedereen een vanzelfsprekende combinatie van flexibiliteit èn zekerheid op de arbeidsmarkt te bieden.
Naast de trots op de klaarblijkelijk door steeds meer klanten gewaardeerde prestaties en het enthousiasme voor nieuwe plannen, was er veel gelegenheid voor ontspannen ontmoetingen tussen de teamleden uit de verschillende landen. Met een city-tour en bezoek aan de prachtige omgeving (o.a. de zoutmijn), kregen de buitenlandse teamleden de kans te ontdekken wat een prachtige stad Cluj-Napoca is, met een rijke geschiedenis en veel potentie. Geen verkeerde plek voor een deep-tech scale-up als 8vance om ook kantoor te houden.
Op bezoek in de zoutmijn
Op bezoek in de zoutmijn vlak bij Cluj-Napoca